Thaw the shrimp. Peel and wash the garlic. Wash the lemon, dry it and squeeze out the juice.
Креветки разморозьте. Чеснок очистите и помойте. Помойте лимон, обсушите и выжмите сок.
Mix soy sauce with two cloves of garlic, after crushing it. Marinate the shrimp in this mixture for 15 minutes.
Смешайте соевый соус с двумя зубчиками чеснока, предварительно измельчив его. В этой смеси замаринуйте на 15 минут креветки.
Heat the olive oil, fry the remaining garlic and then the shrimp for three minutes. Place them on a plate. Add lemon juice, salt, coriander, chili pepper to the marinade, bring it to a boil and pour over the shrimp. Let it sit for 10 minutes.
Разогрейте оливковое масло, обжарьте остальной чеснок, а затем креветки в течение трех минут. Выложите их на тарелку. В маринад добавьте сок лимона, соль, кориандр, перец чили, доведите его до кипения и залейте креветки. Дайте настояться 10 минут.
Serve cooked shrimp with herbs. Add lemon slices. Prepare rice or other dish of your choice as a side dish.
Готовые креветки подавайте с зеленью. Положите дольки лимона. Приготовьте на гарнир рис или другое блюдо по вашему вкусу.