Cut the fillet in half lengthwise. Peel and chop the garlic. Grate the cheese on a medium grater. Separate the thyme leaves from the branches. Preheat the oven to 180°C and prepare a baking dish.
Нарежьте филе вдоль пополам. Очистите и измельчите чеснок. Натрите сыр на средней терке. Отделите листики тимьяна от веток. Разогрейте духовку до 180°C и подготовьте форму для запекания.
In a frying pan with heated vegetable oil over medium heat, fry the salted fillet until half cooked.
На сковороде с разогретым растительным маслом на среднем огне обжарьте подсоленное филе до полуготовности.
Mix cream, cheese, garlic, thyme leaves and mustard.
Смешайте сливки, сыр, чеснок, листики тимьяна и горчицу.
Place the chicken fillet in a baking dish, season with pepper, pour in the sauce and place in a preheated oven for 20 minutes.
Переложите куриное филе в форму для запекания, поперчите, залейте соусом и отправьте в разогретую духовку на 20 минут.