Prepare all the necessary ingredients. Thaw the shrimp, clean and rinse thoroughly. Cut the bacon into thin, almost transparent strips so that you can wrap the shrimp in it. Wash the lemon and squeeze out the juice.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Креветки разморозьте, тщательно очистите и промойте. Бекон разрежьте на тонкие, почти прозрачные, полоски так, чтобы в него можно было завернуть креветку. Лимон помойте и выдавите сок.
Prepare the shrimp marinade: mix soy sauce, mayonnaise, lemon juice, salt and black pepper in a deep bowl. Place the shrimp in the marinade and let sit for 30 minutes.
Приготовьте маринад для креветок: в глубокой миске смешайте соевый соус, майонез, сок лимона, соль и черный перец. Поместите креветки в маринад и оставьте на 30 минут.
Remove shrimp from marinade. Carefully wrap each shrimp with a slice of bacon. Place the shrimp and bacon in a baking dish and pour the remaining marinade over them. Place the mold in an oven preheated to 200℃ for 15-20 minutes.
Креветки достаньте из маринада. Каждую креветку аккуратно обверните ломтиком бекона. Выложите креветки с беконом в форму для запекания и полейте их оставшимся маринадом. Поместите форму в предварительно разогретую до 200℃ духовку на 15-20 минут.
Place the finished shrimp in bacon into a dish decorated with herbs, adding a side dish of pasta and roasted bell peppers.
Готовые креветки в беконе переложите в блюдо, украшенное зеленью, дополнив его гарниром из макарон и поджаренным болгарским перцем.