Prepare seafood: defrost mussels and shrimp, clean and rinse them thoroughly. Wash and peel the potatoes.
Подготовьте морепродукты: мидии и креветки разморозьте, тщательно их почистите и промойте. Картофель помойте и почистите от кожуры.
Cut the potatoes into small cubes. Place it in boiling water and cook until tender. Cut the processed cheese into small cubes and add to the potatoes. When the cheese has melted a little, grind the entire contents of the pan until smooth.
Картофель нарежьте на небольшие кубики. Опустите его в кипящую воду и отварите до готовности. Плавленый сыр порежьте на маленькие брусочки, добавьте к картофелю. Когда сыр немного расплавится, перетрите все содержимое кастрюли до однородной массы.
Salt the soup and add spices to taste. Then add the prepared mussels and shrimp to the pan. Cook for another 3 minutes.
Посолите суп, добавьте специи по вкусу. Затем отправьте в кастрюлю подготовленные мидии и креветки. Варите еще 3 минуты.
Serve the soup hot in serving bowls. Complete the dish with finely chopped dill.
Подавайте суп горячим, разложив его в порционные тарелки. Дополните блюдо мелко порубленной зеленью укропа.