Prepare all ingredients. Clean the shrimp and wash in cold water. Rinse cherry tomatoes and lettuce leaves well and dry.
Подготовьте все ингредиенты. Креветки почистите и помойте в холодной воде. Помидоры черри и листья салата хорошо промойте, высушите.
Heat a frying pan with a little olive oil, add a little soy sauce and fry the shrimp on both sides until cooked. Cut the bread into small cubes and dry in an oven preheated to 180-200℃. Coarsely chop the lettuce leaves. Cut the cherry tomatoes into halves. Grate the cheese.
Разогрейте сковороду с небольшим количеством оливкового масла, добавьте немного соевого соуса и обжарьте креветки с двух сторон до готовности. Хлеб нарежьте на небольшие кубики и подсушите в духовке, разогретой до 180-200℃. Листья салата крупно нарежьте. Помидоры черри разрежьте на половинки. Сыр натрите на терке.
Assemble the salad: place chopped lettuce on plates, add croutons, then cherry tomatoes. Pour Caesar dressing over everything, then sprinkle with grated cheese. Place fried shrimp on top.
Соберите салат: уложите нарезанные листья салата на тарелки, добавьте сухарики, затем помидорки черри. Все полейте соусом «Цезарь», затем посыпьте тертым сыром. Сверху уложите поджаренные креветки.
Serve the salad in portioned plates, garnished with fresh herbs.
Подавайте салат к столу в порционных тарелках, украсив свежей зеленью.