Prepare the chicken bedas: rinse, dry well and separate the meat from the bone. Cut the meat into small pieces. Clean and wash the shrimp thoroughly. Peel the onion, wash and dry the greens.
Подготовьте куриные беда: промойте, хорошо обсушите и отделите мясо от кости. Нарежьте мясо небольшими кусочками. Креветки тщательно очистите и помойте. Лук очистите от шелухи, зелень промойте и высушите.
Finely chop the onion and fry a little in a frying pan with butter. Add the pieces of meat to the onion and simmer until half cooked.
Лук мелко порежьте и немного обжарьте в сковороде со сливочным маслом. Кусочки мяса добавьте к луку и тушите до полуготовности.
Pour cream and wine into the pan with the meat, add spices and salt. Simmer until the meat is done.
Влейте в сковороду к мясу сливки и вино, добавьте специи и соль. Тушите до готовности мяса.
When the meat is ready, add dill and prepared shrimp. Simmer for another 5-7 minutes.
Когда мясо будет готово, добавьте зелень укропа и подготовленные креветки. Тушите еще 5-7 минут.
Serve the finished dish hot, supplemented with slices of fresh vegetables.
готовое блюдо подавайте горячим, дополнив его ломтиками свежих овощей.