Prepare the shrimp: defrost them in cool water, carefully peel and rinse. Wash the greens, lemon, chili peppers. Peel the garlic.
Подготовьте креветки: разморозьте их в прохладной воде, аккуратно очистите и промойте. Зелень, лимон, перец чили помойте. Чеснок очистите от шелухи.
Finely chop the garlic and half a chili pepper (pitted). Zest the lemon and squeeze out the juice. Finely chop the cilantro. Heat the olive oil in a frying pan, fry the pepper and garlic for about 1 minute. Then add soy sauce and dry white wine to the pan. Warm everything up for a few minutes.
Чеснок и половинку перца чили (без косточек) мелко порежьте. Из лимона сделайте цедру и выжмите сок. Зелень кинзы мелко нарежьте.Разогрейте оливковое масло на сковороде, обжарьте перец и чеснок около 1 минуты. Затем добавьте в сковороду соевый соус и белое сухое вино. Все прогрейте несколько минут.
Add coconut milk to the pan and simmer for about five minutes. Then add lemon zest and shrimp, stir and simmer. After 2 minutes, add lemon juice. Cook the sauce for another 5-10 minutes.
Добавьте в сковороду кокосовое молоко и тушите еще около пяти минут. Затем добавьте цедру лимона и креветки, перемешайте и протушите. Через 2 минуты добавьте лимонный сок. Готовьте соус еще 5-10 минут.
Boil spaghetti in salted water. Transfer them to the sauce and simmer everything together a little.
В подсоленной воде отварите спагетти. Переложите их к соусу и немного протушите все вместе.
Serve the dish hot, sprinkled with cilantro or grated cheese, garnished with slices of fresh tomato.
Подавайте блюдо горячим, посыпав зеленью кинзы или тертым сыром, украсив ломтиками свежего томата.