To make your cooking go faster, prepare all the necessary ingredients in advance.
Чтобы ваша готовка продвигалась быстрее, заранее приготовьте все необходимые ингредиенты.
First of all, wash the shrimp; if you have frozen ones, then defrost them. Next, heat the frying pan and put a piece of butter, then add the shrimp. Fry until all the liquid has evaporated.
Первым делом промойте креветки, если у вас замороженные, то разморозите. Далее разогрейте сковороду и поставьте кусочек сливочного масла, далее добавьте креветки. Обжаривайте до тех пор, пока не выпарится вся жидкость.
Next, finely chop the garlic. Add olive oil to the shrimp and garlic, mix thoroughly. Add lemon juice, then soy sauce, fry for another 2 minutes, then you can turn off the stove.
Далее нарежьте мелко чеснок. Добавьте оливковое масло к креветкам и туда же чеснок, тщательно перемешайте. Добавьте лимонный сок, затем соевый соус, обжарьте так еще минуты 2, после можете выключать плиту.
When the shrimp are ready, transfer to a plate. It is this method of cooking that makes seafood juicy and tasty. The shrimp absorbed the flavors of garlic and butter. To decorate, finely chop the parsley and sprinkle on top of the shrimp.
Когда креветки будут готовы, переложите на тарелку. Именно такой способ приготовления делает морепродукт сочным и вкусным. Креветки впитали в себя ароматы чеснока и сливочного масла. Для украшения нарежьте мелко петрушку и притрусите сверху креветок.