To make cooking go faster, prepare all the necessary ingredients.
Чтобы готовка продвигалась быстрее, приготовьте все необходимые ингредиенты.
First of all, prepare the necessary products. If you have frozen shrimp, defrost. If fresh, rinse them. Finely chop the garlic and dill. Also grate the cheese on a fine grater.
Первым делом подготовьте нужные продукты. Если у вас замороженные креветки, то разморозьте. Если свежие, то промойте их. Чеснок и укроп мелко нарежьте. Также на мелкой терке натрите сыр.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil and fry the shrimp for just 1 minute. Then add garlic, salt, pepper and fry for another 1 minute. Pour in the cream and simmer over low heat for about 5 minutes. Cook the pasta according to the instructions on the package.
Разогрейте сковородку, влейте растительное масло и обжарьте креветки буквально 1 минуту. Затем добавьте чеснок, соль, перец и обжаривайте еще 1 минуту. Влейте сливки и томите на медленном огне минут 5. Пасту сварите по инструкции, указанной на упаковке.
For a beautiful presentation, place the pasta on the plate first, and then the creamy garlic sauce with shrimp. For a beautiful presentation, sprinkle the finished dish with finely chopped dill.
Для красивой подачи наложите в тарелку сначала пасту, а затем сливочно-чесночный соус с креветками. Для красивой подачи, присыпьте готовое блюдо мелко нарезанным укропом.