Thaw the shrimp. Peel and wash the garlic. Wash and dry the greens. Place water on the heat for the pasta.
Креветки разморозьте. Чеснок очистите и помойте. Зелень помойте и обсушите. Поставьте воду на огонь для пасты.
Bring the spaghetti to boil, salting the water first. Fry the garlic cut into slices in vegetable oil. Then add the shrimp and fry them for a couple of minutes.
Поставьте варить спагетти, предварительно посолив воду. Обжарьте на растительном масле нарезанный кружочками чеснок. Затем добавьте креветки и обжарьте их пару минут.
Pour cream into the pan. Pepper to taste, salt, add finely chopped parsley. Simmer for 2-3 minutes and turn off the heat
Залейте в сковороду сливки. Поперчите по вкусу, посолите, добавьте нарезанную мелко петрушку. Потушите 2-3 минуты и выключите огонь
Divide spaghetti among plates. Top with shrimp in sauce. Sprinkle with grated cheese and garnish with a sprig of herbs.
Разложите спагетти по тарелкам. Сверху выложите креветки в соусе. Присыпьте тертым сыром, украсьте веточкой зелени.