To make your cooking progress faster, prepare all the necessary ingredients. Chop your vegetables ahead of time.
Чтобы ваша готовка продвигалась быстрее, подготовьте все необходимые ингредиенты. Нарежьте овощи заранее.
First of all, take the shrimp, if you have frozen ones, then defrost and rinse, then peel. The main thing is that the shrimp are raw. Next, boil the spaghetti in salted water according to the instructions on the package.
Первым делом возьмите креветки, если у вас замороженные , то разморозьте и промойте, затем очистите. Главное, чтоб креветки были сырые. Далее отварите спагетти в подсоленной воде, по инструкции, которую указали на упаковке.
For the sauce, in a separate container, mix soy sauce, sesame oil, tkemali. Finely chop the garlic and ginger and add it there. Add the pepper and chili paste (add more if you want it spicier), then stir thoroughly.
Для соуса в отдельной емкости смешайте соевый соус, кунжутное масло, ткемали. Мелко нарежьте чеснок и имбирь, добавьте туда же. Добавьте перец и пасту чили (если хотите поострее, добавляйте больше), затем тщательно перемешайте.
Heat a frying pan and add oil, add chopped bell peppers and green beans. If desired, you can use a mixture of different vegetables. Mix everything and fry for 5 minutes.
Разогрейте сковороду и влейте масло, положите нарезанный болгарский перец и стручковую фасоль. По - желанию можно использовать смеюсь разных овощей. Все перемешайте и жарьте 5 минут.
When the pasta is ready, place it on a plate. First spaghetti, then topped with shrimp and vegetables. To serve, sprinkle with sesame seeds and fresh green onions.
Когда паста будет готова, выложите не на тарелку. Сначала спагетти, потом сверху креветки с овощами. Для подачи посыпьте кунжутом и зеленым свежим луком.