Peel and core the pineapple. Wash the lime and lettuce leaves and dry.
Очистите от кожуры и жесткой сердцевины ананас. Лайм и листья салата помойте и обсушите.
Mix all ingredients for dressing. Season the shrimp and grill for 2 minutes on each side.
Смешайте все продукты для заправки. Креветки поперчите и по 2 минуты обжарьте с каждой стороны на гриле.
Cut the pineapple into quarters and sprinkle with red pepper. Place them on the grill and fry them on both sides.
Ананас нарежьте на четвертинки, посыпьте красным перцем. Отправьте их на гриль и также обжарьте с двух сторон.
Place lettuce leaves on a plate and pineapples on them. Place shrimp on top of the pineapples. Pour dressing over salad.
На тарелку выложите салатные листья, на них – ананасы. Поверх ананасов уложите креветки. Полейте салат заправкой.
Serve shrimp sprinkled with finely chopped parsley. Add lime or tomato wedges if desired.
Подавайте креветки, посыпав мелко нарезанной петрушкой. По желанию уложите дольки лайма или помидора.