To make your cooking go much faster, prepare all the necessary ingredients, you can cut them in advance.
Чтобы ваша готовка продвигалась намного быстрее, приготовьте все необходимые ингредиенты, можете заранее нарезать.
First, wash the liver and let it dry, or soak up the moisture with paper towels. After drying the liver, cut into medium pieces. Next, wash the champignons and peel the onions, cut everything into half rings. In a hot frying pan, fry the onions and mushrooms until golden brown.
Первым делом помойте печень и дайте ей просохнуть, или же впитайте влагу бумажными полотенцами. После того, как просушите печень, нарежьте на средние кусочки. Далее промойте шампиньоны и очистите лук, нарежьте все полукольцами. На раскаленной сковороде обжарьте лук и грибы до появления золотистого цвета.
At the same time, heat another frying pan and add oil. Transfer the liver to hot oil and fry each side until the color changes.
Параллельно разогрейте другую сковороду и влейте масло. Переложите печень на раскаленное масло и обжаривайте каждую сторону до изменения цвета.
Add the champignons and onions to the liver and simmer it all together until all the liquid is gone. Next is the turn of sour cream. Place the sour cream on the liver and continue to simmer for another 5-6 minutes. Next, salt and pepper the liver, then turn off the stove.
К печени переложите шампиньоны и лук и тушите это все вместе, пока вся жидкость не уйдет. Далее очередь сметаны. Положите сметану к печени и продолжайте тушить еще минут 5-6. Далее посолите и поперчите печень, затем выключите плиту.
The liver will simply melt in your mouth. For a beautiful presentation, place the liver in the sauce on a plate, then cut the tomato into small pieces and place on the edge. For brightness, finely chop the parsley and sprinkle on top.
Печень по такому просто будет таять во рту. Для красивой подачи выложите печень в соусе на тарелку, затем нарежьте помидор небольшими кусочками и выложите с краю. Для яркости нарежьте мелко петрушку и посыпьте сверху.