Boil the eggs, cool and peel them. Peel and wash the onion. Wash and dry the green onions.
Отварите яйца, охладите и очистите от скорлупы. Лук очистите и помойте. Зеленый лук помойте и обсушите.
Cut the eggs into small cubes. Chop the green onions. Chop the onion finely and scald it with boiling water or soak it in lemon juice to soften the taste.
Яйца нарежьте мелкими кубиками. Нашинкуйте зеленый лук. Репчатый лук нарежьте мелко и ошпарьте его кипятком или подержите в лимонном соке, чтобы смягчить вкус.
Lightly mash the cod liver into small fractions. Combine eggs, onion, and liver in a bowl. Mix everything.
Печень трески слегка разомните на мелкие фракции. Соедините в миске яйца, лук, печень. Перемешайте все.
Transfer the salad to a salad bowl. Garnish with chopped green onions and grated egg. Add fresh vegetables if desired.
Переложите салат в салатницу. Украсьте нарезанным зеленым луком, тертым яйцом. По желанию положите свежие овощи.