Wash the squash under water and dry thoroughly. Remove the tails and seeds from the squash and grate on a coarse grater. Pre-fry the frying pan with vegetable oil and heat it.
Помойте под водой и тщательно просушите патиссоны. Удалите из патиссонов хвостики, косточки и натрите на крупной терке. Смажьте предварительно сковороду растительным маслом и разогрейте ее.
Combine salt and squash in a deep bowl. After adding salt to the squash, carefully squeeze out the liquid.
Соедините в глубокой миске соль и патиссоны. После того, как добавите в патиссоны соль, тщательно отожмите их от жидкости.
Add flour, sour cream, baking powder, sugar, eggs, milk to the squash. Mix thoroughly so that there are no lumps.
Добавьте к патиссонам муку, сметану, разрыхлитель, сахар, яйца, молоко. Тщательно перемешайте, чтобы не было комочков.
Place the finished dough in a frying pan and fry over medium heat on each side until golden brown.
Выкладывайте готовое тесто на сковороду и жарьте на среднем огне с каждой стороны до золотистости.
Add a little grated hard cheese to the dough.
Добавьте в тесто немного тертого твердого сыра.