Thaw the vegetables, preheat the oven to 225 degrees. Pour some water into a saucepan, put it on the fire and boil.
Овощи разморозьте, духовку разогрейте до 225 градусов. В кастрюлю налейте немного воды, поставьте на огонь и вскипятите.
Carefully place the defrosted cauliflower into boiling water, boil for 10 minutes until soft, then add salt, stir and drain. Let the vegetables cool for about 5 minutes.
В кипящую воду аккуратно опустите размороженную цветную капусту, отваривайте 10 минут до мягкости, затем посолите, перемешайте и слейте воду. Дайте овощам остыть около 5 минут.
Place the cooled cauliflower in a blender and blend until pureed.
В блендер засыпьте остывшую цветную капусту и взбейте до состояния пюре.
Pour the vegetable puree from the blender into a deep bowl, add flour and knead into an elastic dough. Gradually add mineral water to the dough until the stickiness disappears.
Вылейте овощное пюре из блендера в глубокую миску, добавьте муку и замесите эластичное тесто. К тесту постепенно добавьте минеральную воду до исчезновения липкости.
Roll out the dough into layers and place on a baking tray, then place in the preheated oven for about 10 minutes. Once the time is up, remove the cakes from the oven and brush with soft butter.
Раскатайте тесто в пласты и положите на противень для выпекания, затем поставьте в разогретую духовку примерно на 10 минут. По истечению времени вытащите лепешки из духовки и смажьте мягким сливочным маслом.
Garnish the flatbreads with sesame seeds.
Украсьте лепешки кунжутом.