Peel the onions, carrots and garlic. Cut one onion and parsley root into small cubes, tomatoes into large cubes. Chop the garlic. Rinse the rice.
Очистите лук, морковь и чеснок. Одну луковицу и корень петрушки нарежьте мелкими кубиками, помидоры — крупными кубиками. Измельчите чеснок. Промойте рис.
Pour water into a saucepan, place the meat and the onion and carrots cut in half. Bring to a boil and simmer over low heat for about 120 minutes.
В кастрюлю налейте воду, поместите туда мясо и разрезанные пополам луковицу и морковь. Доведите до кипения и варите на медленном огне около 120 минут.
Remove the meat and cut into cubes, strain the broth into another pan, pour rice into it and cook for 10 minutes.
Достаньте мясо и нарежьте кубиками, процедите бульон в другую кастрюлю, насыпьте в нее рис и варите 10 минут.
In a frying pan with heated oil, fry the chopped onion, garlic and parsley root until golden brown (7 minutes).
На сковороде с разогретым маслом обжарьте нарезанные лук, чеснок и корень петрушки до золотистого цвета (7 минут).
Mix tkemali, suneli hops, adjika and coriander. Place the ingredients from the frying pan and the prepared sauce into the broth. Add tomatoes, bay leaf, pepper (peas and ground), salt and cook for 10 minutes.
Смешайте ткемали, хмели-сунели, аджику и кориандр. Выложите в бульон ингредиенты со сковороды и подготовленный соус. Добавьте помидоры, лавровый лист, перец (горошек и молотый), соль и варите 10 минут.
Add meat to the soup, remove from heat, cover the pan with a lid and leave for 15 minutes.
Добавьте в суп мясо, снимите с огня, накройте кастрюлю крышкой и оставьте на 15 минут.