Pour water into two pans, put on fire and boil. Thaw the shrimp. Peel and finely chop the onions and carrots, wash the peppers and cut into strips. Heat a frying pan with oil.
Налейте воду в две кастрюли, поставьте на огонь и вскипятите. Креветки разморозьте. Лук и морковь очистите и мелко нарежьте, перец промойте и нарежьте соломкой. Сковороду раскалите с маслом.
Place noodles in boiling water in one pan and thawed shrimp in the other. Boil the noodles for 9 minutes and the shrimp for about 5.
В кипящую воду в одну из кастрюль положите лапшу, а в другую-размороженные креветки. Отваривайте лапшу 9 минут, а креветки-около 5.
Drain the water from both pans, place the shrimp in a hot frying pan and add the onion and fry until golden.
Слейте воду с обеих кастрюль, креветки выложите на раскаленную сковороду и добавьте лук и обжарьте до золотистости.
Add peppers and carrots to the onions and shrimp, pour in teriyaki sauce, stir and fry for another 5 minutes over low heat.
К луку и креветкам добавьте перец и морковь, залейте соусом терияки, перемешайте и жарьте еще 5 минут на слабом огне.
Add noodles to the mixture, stir, place on serving dishes and serve.
Добавьте к смеси лапшу, перемешайте, выложите на порционные блюда и подавайте к столу.
Garnish the dish with sesame seeds.
Украсьте блюдо кунжутом.