Peel the potatoes and grate them on a fine grater. Grate the cheese on a coarse grater, rinse the tomatoes and cut into slices. Cut the sausage into small pieces. Heat a frying pan with oil.
Картофель очистите и натрите на мелкой терке. Сыр натрите на крупной терке, помидоры промойте и нарежьте дольками. Колбасу нарежьте на мелкие кусочки. Разогрейте сковороду с маслом.
Place grated potatoes in a hot frying pan and fry for 10 minutes, stirring occasionally.
На раскаленную сковороду выложите натертый картофель и обжарьте на протяжении 10 минут, помешивая его.
Dry the potatoes from excess oil using a paper towel.
Просушите картофель от лишнего масла с помощью бумажной салфетки.
Take a large flat plate and place chopped tomatoes on it, then lay out a layer of sausage, fill it with half the required mayonnaise, then add cheese and pour mayonnaise again.
Возьмите большую плоскую тарелку и выложите на неё нарезанные помидоры, затем слоем выложите колбасу, залейте ее половиной необходимого майонеза, затем уложите сыр и снова полейте майонезом.
Place fried potatoes on top of the cheese, cover with film and refrigerate for 40 minutes.
Поверх сыра выложите жареный картофель, накройте пленкой и поставьте в холодильник на 40 минут.
Garnish the salad with fresh herbs, such as dill.
Украсьте салат свежей зеленью, например, укропом.