Pour water into a saucepan, put on fire and boil. Wash the eggplant and zucchini and cut into half rings, then pour them into a separate bowl and pour over the two sauces, mix. Heat the frying pan.
Налейте воду в кастрюлю, поставьте на огонь и вскипятите. Баклажан и кабачок промойте и нарежьте на полукольца, затем засыпьте их в отдельную миску и залейте двумя соусами, перемешайте. Сковороду разогрейте.
Place the noodles in boiling water, stir and boil for about 8 minutes.
В кипящую воду опустите лапшу, перемешайте и отваривайте около 8 минут.
Drain the water from the noodles, place the vegetables in the sauce in a hot frying pan and fry until crisp on each side.
Слейте воду с лапши, на раскаленную сковороду выложите овощи в соусе и обжарьте до корочки с каждой стороны.
Add noodles to the fried vegetables and pour in the remaining sauce. Mix, place on serving dishes and serve.
К обжаренным овощам добавьте лапшу и залейте оставшимся соусом. Смешайте, выложите на порционные блюда и подавайте к столу.
Garnish the dish with fresh herbs, such as parsley.
Украсьте блюдо свежей зеленью, например, петрушкой.