Thaw the fish, cut into large pieces. Peel the carrots and onions and chop finely. Heat a frying pan with oil.
Разморозьте рыбу, нарежьте на крупные куски. Морковь и лук очистите и мелко нарежьте. Сковороду раскалите с маслом.
Place onions and carrots in a hot frying pan and fry until golden for 5 minutes.
На раскаленную сковороду выложите лук и морковь, обжарьте до золотистости 5 минут.
Add the fish to the onions and carrots, fry it for about 5 minutes on both sides.
К луку и моркови добавьте рыбу, обжаривайте ее около 5 минут с двух сторон.
Pour sour cream over the dish, add salt and pepper, stir, and cover with a lid. Leave the dish for 10 minutes.
Залейте блюдо сметаной, посолите и поперчите, перемешайте, накройте крышкой. Оставьте блюдо на 10 минут.
After time has passed, check the sauce for thickness, and if it is thick, remove from heat, place the dish on serving plates and serve.
По истечению времени проверьте соус на густоту, и если он густой, то снимите с огня, выложите блюдо на порционные тарелки и подавайте к столу.
Garnish the dish with chopped herbs, such as dill.
Украсьте блюдо рубленой зеленью, например, укропом.