Peel the potatoes, heat the multicooker, pour water into it. Place a steamer over the water. Finely chop the dill.
Очистите картофель от кожуры, разогрейте мультиварку, залейте туда воду. Над водой поставьте установку для пароварки. Укроп мелко нарежьте.
Place the potatoes in a single layer on the steam plate in the slow cooker.
На паровую пластину в мультиварку уложите картофель одним слоем.
Sprinkle the potatoes with salt and close the slow cooker. Leave the dish for 25 minutes on the cooking mode.
Посыпьте картофель солью и закройте мультиварку. Оставьте блюдо на 25 минут на режиме варка.
After the time has passed, remove the potatoes from the multicooker, place on a serving dish, add chopped dill and serve.
По истечению времени выложите картофель из мультиварки, положите на порционное блюдо, добавьте нарезанный укроп и подавайте к столу.
Serve potatoes with meat such as steak.
Подавайте картофель с мясом, например, стейком.