Rinse the eggplants under water, peel them, and grate them on a coarse grater. Heat the frying pan.
Промойте под водой баклажаны, очистите от кожуры, натрите на крупной терке. Разогрейте сковороду.
Mix the eggplants in a deep bowl, then add flour and break the eggs there. Mix all products thoroughly until smooth.
В глубокой миске смешайте баклажаны, затем добавьте муку и разбейте туда же яйца. Тщательно перемешайте все продукты до однородной массы.
Add salt and a mixture of peppers to taste to the mixture, mix thoroughly again.
Добавьте в массу соль и смесь перцев по вкусу, снова тщательно перемешайте.
Pour the pancake batter into a frying pan in portions, fry each pancake on each side in vegetable oil until golden brown.
Тесто для блинов выливайте порционно на сковороду, обжарьте на растительном масле каждый блин с каждой стороны до золотистой корочки.
Serve the dish with sour cream or other creamy sauces.
Подавайте блюдо со сметаной или другими сливочными соусами.