Peel the potatoes and cut them into small circles. Heat the frying pan. Thaw the fillet, rinse and cut into small pieces. Wash the zucchini and cut it like potatoes. Cut the mushrooms into small pieces.
Очистите картофель от кожуры, нарежьте его на небольшие кружочки. Разогрейте сковороду. Филе разморозьте, промойте и нарежьте на небольшие кусочки. Кабачки промойте и нарежьте по типу картофеля. Грибы нарежьте на небольшие кусочки.
Place the chopped potatoes in a hot frying pan and fry them for 10 minutes until a crust forms on each side.
На раскаленную сковороду выложите нарезанный картофель, обжарьте его 10 минут до образования корочки с каждой стороны.
Add the chopped chicken breast to the fried potatoes, stir and fry for another 10 minutes.
Добавьте к жареному картофелю нарезанную куриную грудку, перемешайте и обжаривайте еще 10 минут.
Add the zucchini to the potato and fillet mixture, stir and leave for 5-8 minutes, then add the mushrooms and fry for another 5 minutes.
К смеси картофеля и филе выложите кабачки, перемешайте и оставьте на 5-8 минут, затем положите туда же грибы и обжарьте еще 5 минут.
Pour sour cream into the resulting dish, add salt, add Provençal herbs and stir. Simmer the resulting dish for another 5 minutes with the lid closed, then remove from the stove, place in portioned dishes and serve.
Вылейте к полученному блюду сметану, посолите, добавьте прованские травы и перемешайте. Тушите полученное блюдо еще 5 минут с закрытой крышкой, затем снимите с плиты, выложите в порционные блюда и подавайте к столу.
Garnish the resulting dish with fresh herbs, such as dill.
Украсьте полученное блюдо свежей зеленью, например, укропом.