Slice the meat along the ribs. Peel and chop the garlic. Mix 60 ml olive oil, garlic, oregano, basil, salt and marinate the lamb in the resulting mixture for 20 minutes. Wash the spinach.
Нарежьте мясо по ребрам. Очистите и измельчите чеснок. Смешайте 60 мл оливкового масла, чеснок, орегано, базилик, соль и маринуйте баранину в получившейся смеси 20 минут. Промойте шпинат.
In a frying pan with heated oil, fry the lamb over medium heat (4 minutes on each side).
На сковороде с разогретым маслом обжарьте баранину на среднем огне (по 4 минуты с каждой стороны).
In a preheated frying pan without oil, fry the spinach for 1 minute. Remove the pan from the heat, add the yoghurt, lemon juice, salt, stir and serve with the lamb.
На разогретой сковороде без масла обжаривайте шпинат в течение 1 минуты. Снимите сковороду с огня, добавьте йогурт, лимонный сок, соль, перемешайте и подавайте к баранине.