Peel the onions. Wash the bell pepper and remove the stem. Rinse the chicken fillet and pat dry with a paper towel.
Репчатый лук очистите. Болгарский перец помойте и освободите от плодоножки. Куриное филе ополосните и промокните бумажным полотенцем.
Cut the onion into half rings.
Репчатый лук нарежьте полукольцами.
Cut the chicken fillet into strips.
Куриное филе нарежьте полосками.
Cut the bell pepper into thin strips.
Болгарский перец нарежьте тонкой соломкой.
Cook the soba according to package directions until al dente.
Собу отварите в соответствии с указаниями на упаковке до состояния «аль-денте».
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the chicken over high heat until golden and cooked through, 3-4 minutes. Turn the chicken over a couple of times. If you are skilled enough, flip the chicken using the tossing method.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте курицу на сильном огне до золотистости и полуготовности 3-4 минуты. Пару раз переверните курицу. Если у вас достаточно навыков, то переверните курицу методом подбрасывания.
Transfer chicken to a separate bowl. In the same frying pan over high heat, fry the onions and bell peppers for 3-4 minutes.
Переложите курицу в отдельную миску. В той же сковороде на сильном огне обжарьте репчатый лук и сладкий перец 3-4 минуты.
Add chicken to vegetables and pour soy sauce over everything. Stir until all ingredients are coated with soy sauce. Fry the vegetables until the sauce has completely evaporated for 1-2 minutes.
Добавьте к овощам курицу и полейте все соевым соусом. Перемешайте, чтобы все ингредиенты покрылись соевым соусом. Обжарьте овощи до полного выпаривания соуса в течение 1-2 минут.
Add the prepared buckwheat noodles to the pan and season everything with teriyaki sauce. Pepper to taste. Gently mix all ingredients with tongs or two spatulas so as not to break the noodles.
Добавьте в сковороду готовую гречневую лапшу и заправьте всё соусом терияки. Поперчите по вкусу. Аккуратно перемешайте все ингредиенты щипцами или двумя лопатками, чтобы не поломать лапшу.
Sprinkle the finished soba with chicken and vegetables with chopped green onions and sesame seeds. Bon appetit.
Готовую собу с курицей и овощами посыпьте рубленым зеленым луком и кунжутом. Приятного аппетита.