Wash the buckwheat, defrost the cauliflower, peel the onion and garlic and chop finely. Wash the zucchini and cut into circles. Pour some water into the pan, heat the burner, place the pan there and boil. Thaw the cauliflower and chop finely.
Гречку промойте, цветную капусту разморозьте, лук и чеснок очистите и мелко нарежьте. Кабачок промойте и нарежьте на кружочки. Налейте в кастрюлю немного воды, разогрейте конфорку, поставьте туда кастрюлю и вскипятите. Цветную капусту разморозьте и мелко нарежьте.
Place buckwheat in a saucepan, stir, boil for about 10-15 minutes, after the time has elapsed, drain the water.
В кастрюлю выложите гречневую крупу, перемешайте, отварите примерно 10-15 минут, по истечению времени слейте воду.
Heat a frying pan with oil, add chopped onions and carrots, fry over high heat for about 5 minutes.
Разогрейте сковороду с маслом, выложите нарезанный лук и морковь, обжарьте на сильном огне около 5 минут.
Add zucchini and cauliflower to the onions and carrots, fry for another 3 minutes.
К луку и моркови добавьте кабачок и цветную капусту, обжарьте еще 3 минуты.
Add tomato to the vegetable mixture, stir and simmer for about 5 minutes.
К овощной смеси добавьте помидор, перемешайте и тушите около 5 минут.
Add buckwheat to the vegetable mixture, stir and leave to brew for 5 minutes, then place in portioned dishes and serve.
К овощной смеси выложите гречневую крупу, перемешайте и оставьте на 5 минут настояться, затем выложите в порционные блюда и подавайте к столу.
Garnish the dish with chopped herbs and sesame seeds.
Украсьте блюдо рубленой зеленью и кунжутом.