Wash and dry the eggplants, peppers and tomatoes thoroughly, peel the onion and garlic and chop finely. Preheat the oven to 180 degrees.
Баклажаны, перцы и помидоры тщательно промойте и просушите, лук и чеснок очистите и мелко нарежьте. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Place eggplants and peppers on a baking sheet, sprinkle them with chopped onions and garlic. Sprinkle the dish with salt and then with herbs de Provence. Place the baking sheet with the dish in a hot oven for 50 minutes, periodically checking for doneness.
На противень выложите баклажаны и перцы, посыпьте их рублеными луком и чесноком. Посыпьте блюдо солью, а затем прованскими травами. Противень с блюдом поставьте в горячую духовку на 50 минут, периодически проверяя на готовность.
Add sesame sauce to the finished dish.
Добавьте к готовому блюду кунжутный соус.