Peel the onion and cut into small pieces. Wash the pepper and tomato and chop finely.
Лук очистите и нарежьте на мелкие кусочки. Перец и помидор помойте и мелко нарежьте.
Place the onion in a hot frying pan with oil and fry for 5 minutes, stirring constantly.
На раскаленную сковороду с маслом выложите лук и обжарьте на протяжении 5 минут, постоянно помешивая.
Add tomatoes and peppers to the fried onions, stir, add salt, pepper and paprika, stir again and leave to simmer until soft.
К обжаренному луку добавьте помидоры и перцы, перемешайте, посолите, добавьте перец и паприку, еще раз перемешайте и оставьте тушиться до мягкости.
For the stewed vegetables, break the eggs and make a scramble, constantly stirring the mixture of eggs and vegetables, then let the mixture cool slightly, transfer to plates and serve.
К тушеным овощам разбейте яйца и сделайте скрэмбл, постоянно перемешивая смесь яиц и овощей, после дайте смеси немного остыть, переложите в тарелки и подавайте к столу.
Garnish the dish with fresh dill or parsley.
Украсьте блюдо свежим укропом или петрушкой.