Pour water into a small saucepan, put it on the fire and boil. Heat a frying pan with oil. Peel the onion and carrots and chop finely.
В небольшую кастрюлю налейте воду, поставьте на огонь и вскипятите. Сковороду раскалите с маслом. Лук и морковь очистите и мелко нарежьте.
Add rice to boiling water and cook for 15 minutes. Drain the remaining water from the rice, add the onions and carrots to the pan and fry until golden.
В кипящую воду высыпьте рис и отваривайте 15 минут. Слейте оставшуюся воду с риса, на сковороду выложите лук и морковь и обжарьте до золотистости.
Add rice to the fried vegetables, stir and simmer for about 8 minutes. Remove the dish from the heat, place in portioned dishes and serve.
К обжаренным овощам выложите рис, перемешайте и тушите около 8 минут. Снимите блюдо с огня, выложите в порционные блюда и подавайте к столу.
Garnish the dish with fresh dill.
Украсьте блюдо свежим укропом.