Wash the eggplant and thinly slice into small slices. Grate the cheese on a coarse grater. Peel the garlic and squeeze through a garlic press.
Баклажан промойте и тонко нарежьте на небольшие пластины. Сыр натрите на крупной терке. Чеснок очистите и выдавите через чеснокодавку.
Make small cuts on the eggplant plates, place them on a flat dish in one layer and place in the microwave on the most powerful setting for 6 minutes.
На пластинах баклажана сделайте небольшие надрезы, уложите их на плоское блюдо в один слой и поставьте в микроволновую печь на самый мощный режим на 6 минут.
Place mayonnaise in a separate bowl, sprinkle it with cheese and add chopped garlic. Stir until smooth.
В отдельную миску выложите майонез, посыпьте его сыром и добавьте измельченный чеснок. Перемешайте до однородности.
Remove the eggplants from the microwave and spoon the filling over them. Distribute evenly and microwave for 5-7 minutes.
Выньте баклажаны из микроволновой печи и выложите на них полученную начинку. Равномерно распределите и поставьте в микроволновку на 5-7 минут.
Garnish the resulting dish with fresh dill or parsley.
Украсьте полученное блюдо свежим укропом или петрушкой.