Sift the flour. Prepare a bowl for making dough, a frying pan for baking pancakes and an immersion blender.
Просейте муку. Подготовьте посуду для приготовления теста, сковороду для выпекания блинов и погружной блендер.
Divide the kefir in half and pour into separate containers. In one bowl, mix kefir with soda, break 2 eggs in the second, add cottage cheese and sugar.
Разделите кефир пополам и разлейте в отдельные емкости. В одной миске смешайте кефир с содой, во вторую разбейте 2 яйца, добавьте творог и сахар.
Salt the contents of the bowl with cottage cheese and beat, gradually adding butter and flour. Next, combine with kefir, in which soda is diluted, and stir until smooth consistency without lumps.
Содержимое миски с творогом посолите и взбейте, постепенно вводя масло и муку. Далее соедините с кефиром, в котором разведена сода, и перемешивайте до гладкой консистенции без комочков.
Heat a frying pan well without oil and bake the pancakes over medium heat on both sides until golden brown.
Хорошо нагрейте сковороду без масла и выпекайте блинчики на среднем огне с двух сторон до золотистого цвета.
Sprinkle hot cottage cheese pancakes with vanilla powder, add a few fresh berries, mint leaves and serve with sour cream.
Горячие творожные блинчики присыпьте ванильной пудрой, положите несколько свежих ягод, листики мяты и подавайте к столу со сметаной.