Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse the champignons with water, sort and dry with a paper towel. Peel the onions and carrots, rinse with water to remove debris and dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Шампиньоны ополосните водой, переберите и обсушите бумажным полотенцем. Лук и морковь очистите от кожуры, ополосните водой от мусора и грязи.
Cut the prepared mushrooms into 4 parts, place them on a greased baking sheet and bake in the oven for 25-30 minutes at a temperature of 150 °C. Meanwhile, cut the peeled onion into medium cubes, grate the carrots on a coarse grater and fry the vegetables in a frying pan with oil until light golden and soft.
Подготовленные грибы разрежьте на 4 части, выложите их в смазанный маслом противень и отправьте в духовую печь на 25-30 минут выпекаться при температуре 150 °С. Тем временем, очищенный лук нарежьте средними кубиками, морковь натрите на крупной терке и отправьте овощи в сковороду с маслом обжариваться до легкой золотистости и мягкости.
After the time has passed, remove the mushrooms from the oven, chop them using a blender and add chopped onions and carrots to them. Pour soy sauce into the prepared vegetable mush, sprinkle the caviar with salt and pepper and mix it thoroughly until a homogeneous, smooth mass is obtained.
По истечении времени грибы вытащите из духовой печи, измельчите их с помощью блендера и присоедините к ним измельченные лук с морковью. В готовую овощную кашицу влейте соевый соус, посыпьте икру солью и перцем и тщательно перемешайте ее до получения однородной гладкой массы.
Garnish a hearty mushroom appetizer of champignons, carrots and onions with finely chopped herbs and serve in the form of sandwiches or small canapés.
Сытную грибную закуску из шампиньонов, моркови и лука украсьте мелкорубленной зеленью и подавайте в виде бутербродов или маленьких канапе.