Wash the eggplant and cut into large cubes. Peel the onion and cut into quarters of rings. Peel the carrots and cut into thin discs. Wash the tomatoes and cut them into halves of rings.
Баклажан помойте и нарежьте крупными кубиками. Лук почистите и нарежьте четвертинками колец. Морковь почистите и нарежьте тонкими шайбами. Помидоры помойте и нарежьте половинками колец.
Pour the chopped eggplant with water and salt, leave it like that for 15 minutes. Then drain and rinse. Pour oil into a heated frying pan and place the steaks, fry them on both sides. Transfer the steaks to a baking dish.
Нарезанный баклажан залейте водой и посолите, оставьте в таком виде на 15 минут. Затем слейте воду и промойте. В разогретую сковороду вылейте масло и выложите стейки, обжарьте их с двух сторон. Переложите стейки в форму для запекания.
Place vegetables in a deep container and mix yogurt, water and tomato paste in it. Stir. Place the prepared vegetables on top of the steaks and cover with foil. Send the dish to bake in an oven preheated to 180 °C for 60 minutes, until cooked.
В глубокую емкость положите овощи и смешайте в ней йогурт, воду и томатную пасту. Перемешайте. Подготовленные овощи выложите поверх стейков и накройте фольгой. Отправьте блюдо запекаться в разогретую до 180 °C духовку на 60 минут, до готовности.
Serve hot turkey steaks with vegetables, adding your favorite sauce.
Подавайте стейки из индейки с овощам в горячем виде, добавив любимый соус.