Peel the garlic, rinse the parsley with running cold water.
Чеснок очистите от шелухи, петрушку ополосните проточной холодной водой.
Pour water into a saucepan, add salt and bring to a boil. Place spaghetti in salted water and cook according to package instructions.
В кастрюлю налейте воду, добавьте соль и доведите до кипения. Выложите в подсоленную воду спагетти и варите их согласно инструкции на упаковке.
Heat olive oil in a saucepan and add chopped garlic. Warm the mixture thoroughly for several minutes, stirring occasionally.
В сотейнике разогрейте оливковое масло и всыпьте измельченный чеснок. Прогрейте тщательно массу в течение нескольких минут, периодически ее помешивая.
Drain the spaghetti in a colander, drain and place back into the pan. Pour garlic sauce into the spaghetti, add chopped parsley and heat the dish, thoroughly mixing the ingredients.
Откиньте спагетти на дуршлаг, дайте стечь воде и переложите обратно в кастрюлю. Чесночный соус влейте к спагетти, добавьте измельченную зелень петрушки и прогрейте блюдо, тщательно перемешав ингредиенты.
Serve hot spaghetti with aromatic garlic sauce and fresh herbs, arranging the dish among portioned plates and garnishing with grated Parmesan and basil sprigs.
Спагетти с ароматным чесночным соусом и свежей зеленью подавайте в горячем виде, разложив блюдо по порционным тарелкам, украсив тертым пармезаном и веточками базилика.