Prepare all ingredients in required quantity. Rinse the boletus and vegetables in water and peel them. Remove the spoiled rough layer from the mushrooms. Chop the carrots and onions.
Подготовите все ингредиенты в нужном количестве. Промойте маслята и овощи в воде, почистите их. Удалите испорченный грубый слой с грибов. Нарежьте морковь и лук.
Place the peeled boletus in a saucepan, add warm water, salt and add bay leaf. Cook them for 10-12 minutes from boiling water. Then, fry the butter and onions with sunflower oil for 3 - 5 minutes.
Очищенные маслята положите в кастрюлю, залейте теплую воду, посолите и добавьте лавровый лист. Варите их в течении 10-12 минут от закипания вода. Затем, обжарьте маслята и лук с помощью подсолнечного масла в течения 3 – 5 минут.
1 - 2 minutes before readiness, add chopped garlic, fry it in the remaining minutes. Remove the butter from the broth and place it in the blender chopper bowl, try to make sure there is as little broth as possible.
За 1 – 2 минуты до готовности добавьте измельченный чеснок, в оставшиеся минуты обжарьте его. Достаньте маслята из бульона и положите в чашу измельчителя блендера, постарайтесь сделать так, чтобы бульона было как можно меньше.
Place the fried vegetables in a bowl, add a little salt and ground black pepper. Grind everything for 3-4 minutes.
Выложите в миску пожаренные овощи, добавьте чуть-чуть соли и черного молотого перца. Измельчите все, в течении 3-4 минуты.
Place the butter mushroom caviar on a plate and you can serve it or chill it in the refrigerator, where it can be stored for several days.
Положите грибную икру из маслят на тарелку и можете подавать к столу или охладите в холодильнике, там она может храниться в течении нескольких дней.