Measure and prepare all ingredients in advance. Melt the butter.
Заранее отмерьте и подготовьте все ингредиенты. Растопите масло.
Add yeast and sugar to warm water and dissolve them. Separately mix eggs, milk and vegetable oil.
Добавьте в теплую воду дрожжи и сахар, растворите их. Отдельно смешайте яйца, молоко и растительное масло.
Combine the two masses, add flour and replace the dough. Divide the resulting mass into equal parts.
Соедините две массы, добавьте муку и замещайте тесто. Разделите полученную массу на равные части.
Make even squares of dough, grease them with butter and sprinkle with sugar. Wrap it all into a roll, pinching the edges.
Сделайте и з теста ровные квадратики, смажьте их маслом и посыпьте сахаром. Заверните все это в рулетик, защипывая края.
Fold the rolls in half and pinch the edges together. Cut it in half until a heart forms. Bake for 25 minutes in an oven preheated to 180 degrees.
Сложите рулетики пополам и соедините края. Разрежьте его пополам до образования сердечка. Поставьте выпекать на 25 минут в разогретую о 180 градусов духовку.
Serve sweet heart buns hot with tea.
Подавайте сладкие булочки-сердечки горячими, дополнив их чаем.