Peel the onion. Boil the rice in salted water.
Лук почистите. Отварите рис в подсоленной воде.
Pass the fish fillet through a meat grinder. Next, pass the onion through a meat grinder. And mix the minced meat and onions in one container. Add one egg, semolina and salt to taste to the container with minced meat. Mix everything well.
Филе рыбы пропустите через мясорубку. Далее через мясорубку пропустите луковицу. И смешайте в одной емкости фарш и лук. Добавьте в емкость с фаршем одно яйцо, манку и посолите по вкусу. Хорошенько все перемешайте.
Beat the remaining eggs with lemon juice. Form the minced meat into cutlets and roll first in flour, then in egg and finally in rice on all sides. Place the finished cutlets in a heated frying pan with oil and fry on both sides until cooked.
Оставшиеся яйца взбейте с соком лимона. Из фарша сформируйте котлеты и обваляйте сначала в муке, затем в яйце и в конце в рисе со всех сторон. Выложите готовые котлеты на разогретую сковороду с маслом и обжарьте с двух сторон до готовности.
Serve the dish hot with your favorite side dish.
Подавайте блюдо горячим дополнив его любимым гарниром.