Sift the flour into a separate bowl and mix with baking powder.
Муку просейте в отдельную миску и смешайте с разрыхлителем.
In a deep bowl, combine the flour mixture and milk powder. Add salt and sugar. Mix everything well. Pour water into the dry mixture and mix thoroughly with a whisk. Let the dough rest for 20 minutes.
В глубокой миске смешайте мучную смесь и сухое молоко. Всыпьте соль и сахар. Все хорошо перемешайте. Влейте воду в сухую смесь и тщательно размешайте с помощью венчика. Оставьте тесто постоять в течение 20 минут.
Then pour vegetable oil into the dough and beat in the egg. Mix everything well again. Heat a frying pan with vegetable oil. Use a spoon to scoop the batter into the pan like a pancake. Fry for 5 minutes on both sides.
Затем влейте в тесто растительное масло и вбейте к ним яйцо. Еще раз все хорошо перемешайте. Сковороду разогрейте с растительным маслом. Выкладывайте тесто в сковороду с помощью ложки в виде оладий. Жарьте в течение 5 минут с двух сторон.
Serve the pancakes warm with jam, honey or sour cream.
Подавайте оладьи к столу в теплом виде с вареньем, медом или сметаной.