Prepare the necessary ingredients. Boil the eggs and chop finely.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Яйца отварите и мелко нарежьте.
Heat the milk, pour into a container and break 2 eggs and add salt and sugar. Whisk the mixture thoroughly. Add yeast to the mixture and whisk until the yeast is completely dissolved. Add flour in portions. Grease your hand with oil and knead the dough, it should be soft and elastic. Next, tie the dough in a bag and put it in the refrigerator.
Подогрейте молоко, влейте в емкость и разбейте 2 яйца и добавьте соль, сахар. Тщательно взбейте смесь. В смесь добавьте дрожжи и взбейте до полного растворения дрожжей. Порционно добавляйте муку. Маслом смажьте руку и замешайте тесто, оно должно быть мягким и эластичным. Далее тесто завяжите в пакет и поставьте в холодильник.
Keep an eye on the dough and remove it from the refrigerator when the bag swells and is about to burst. Remove the dough from the bag and divide into equal parts. Divide the dough into portions and roll each portioned piece into a flat cake. Place a chopped boiled egg in the center of the flatbread. Close the pie and place seam side down. Place the pies in a heated frying pan, greased with oil, and fry until done.
Следите за тестом и достаньте его из холодильника, когда пакет набухнет и вот-вот порвется. Тесто достаньте из пакета и разделите на равные части. Тесто разделенное по порциям и каждый порционный кусочек раскатайте в лепешку. В центр лепешки положите рубленное вареное яйцо. Закройте пирог и выложите швом вниз. На разогретую сковороду смазанную маслом, выложите пирожки и жарьте до готовности.
Serve the pies hot, brushed with butter.
Подавайте пирожки горячими, смазав их сливочным маслом.