If you are using frozen minced meat, defrost it before cooking. Wash and dry the greens. Wash and peel the carrots and onions.
Если вы используете замороженный фарш, то разморозьте перед приготовлением блюда. Зелень помойте и высушите. Морковку и лук помойте и очистите от кожуры.
Finely chop the mushrooms and add minced meat to them. Cut the onion into small cubes, grate the carrots on a medium grater. Then finely chop the greens and mix all the ingredients in a deep bowl. Add tomato paste, salt and mix everything thoroughly.
Мелко нарежьте грибы и добавьте к ним фарш. Лук нарежьте небольшими кубиками, морковку натрите на средней терке. Затем мелко нарубите зелень и смешайте все ингредиенты в глубокой миске. Добавьте томатную пасту, посолите и тщательно все перемешайте.
Stuff the pasta with the prepared minced meat and carefully place it in a steamer or pressure cooker. Cook pasta for 40 minutes. The dish is ready!
Начините макароны подготовленным фаршем, аккуратно выложите в пароварку или мантоварку. Готовьте макароны 40 минут. Блюдо готово!
Serve steamed stuffed pasta as a separate dish; you can garnish with finely chopped herbs and sprinkle with grated hard cheese.
Паровые фаршированные макароны подавайте как самостоятельное блюдо, можно украсить мелко нарубленной зеленью и присыпать тертым твердым сыром.