Prepare the pressure cooker bowl, wash and dry. Grate the cheese on a coarse grater.
Подготовьте чашу скороварки, помойте и обсушите. Натрите сыр на крупной терке.
Place the pasta in the pressure cooker bowl and cover with water. They should not be completely covered with liquid. Add a little oil to taste.
Засыпьте макароны в чашу скороварки и залейте водой. Они должны быть не полностью покрыты жидкостью. Добавьте немного масла по вкусу.
On the pressure cooker, set the “porridge/steam” mode for 3-5 minutes under pressure. It may take a little more or less time, it all depends on the total amount of pasta and water.
На скороварке установите режим «каша/варка на пару» на 3-5 минут под давлением. Времени может потребоваться чуть больше или меньше, все зависит от общего количества макарон и воды.
Serve steamed pasta as a side dish for cutlets or meat, garnish with fresh herbs and vegetables. The dish goes very well with hard grated cheese.
Паровые макароны подавайте как гарнир к котлетам или мясу, украсьте свежей зеленью и овощами. Блюдо очень хорошо сочетается с твердым тертым сыром.