Wash the eggs. Weigh and sift the flour. Rinse the broccoli under running water and separate into florets. Boil broccoli for 3-4 minutes and cool.
Яйца помойте. Муку взвесьте и просейте. Брокколи промойте под проточной водой и разберите на соцветия. Отварите брокколи в течение 3-4 минут и остудите.
Place broccoli in a blender bowl and puree. Add egg and milk to the resulting mixture. Beat again in a blender. Then add flour and baking powder. Mix thoroughly until smooth. Spoon the pancakes into the preheated frying pan and bake for 5 minutes on each side.
В чашу блендера поместите брокколи и измельчите. Добавьте в полученную массу яйцо и молоко. Еще раз взбейте в блендере. Затем всыпьте муку и разрыхлитель. Тщательно перемешайте до однородной массы. В разогретую сковороду ложкой выложите оладьи и выпекайте в течение 5 минут с каждой стороны.
Serve the pancakes warm with natural yogurt or sour cream.
Подавайте оладьи к столу в теплом виде с натуральным йогуртом или сметаной.