Peel and chop the onion. Peel the carrots and grate on a coarse grater. Boil the water. Mix water, tomato paste and flour. Boil the rice until half cooked.
Очистите и измельчите лук. Очистите морковь и натрите на крупной терке. Закипятите воду. Смешайте воду, томатную пасту и муку. Отварите рис до полуготовности.
Mix minced meat, rice, egg and one onion in a bowl. Add salt, pepper and mix well. Form meatballs.
Смешайте в миске фарш, рис, яйцо и одну луковицу. Посолите, поперчите и хорошенько перемешайте. Сформируйте тефтели.
In a frying pan with heated oil, fry the remaining onions and carrots (about 1 minute). Place the meatballs in the pan and lightly fry them.
На сковороде с разогретым маслом обжарьте оставшийся лук и морковь (около 1 минуты). Выложите в сковороду тефтели и слегка обжарьте их.
Pour tomato paste over the meatballs, add salt and pepper and simmer covered over low heat for about 30 minutes.
Залейте тефтели томатной пастой, посолите, поперчите и тушите под крышкой на медленном огне около 30 минут.