Prepare the ingredients required from the list in the quantities specified in the recipe. Peel the vegetables and rinse with running cold water to remove debris and dirt. Pour boiling water over the tomato and remove the skin.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Овощи очистите от кожуры и промойте проточной холодной водой от мусора и грязи. Помидор обдайте кипятком и удалите с него кожицу.
Cut the peeled eggplant into medium-sized cubes, sprinkle them with salt and set aside for 10 minutes. Meanwhile, cut the peeled onion into thin half rings, cut the carrots into slices, and finely chop the garlic. Heat vegetable oil in a frying pan and add chopped onion and garlic. Fry the vegetables over medium heat for about 2 minutes, then add the carrots and continue to fry the ingredients for another 1 minute.
Очищенный баклажан нарежьте кубиками среднего размера, посыпьте их солью и отложите в сторону на 10 минут. Тем временем, очищенный лук нарежьте тонкими полукольцами, морковь нарежьте кружочками, чеснок мелко измельчите. Разогрейте в сковороде растительное масло и выложите измельченный лук с чесноком. Обжаривайте овощи на среднем огне примерно 2 минуты, затем присоедините к ним морковь и продолжайте обжаривать ингредиенты еще 1 минуту.
Rinse the eggplant under running water, squeeze out excess liquid and add to the pan with the vegetables. Stir the vegetable mixture and continue to fry for 2-3 minutes, stirring the vegetables occasionally. Next, add the diced tomato to the pan, sprinkle the dish with basil, stir it and cover the pan with a lid. Simmer the dish over low heat for 15-20 minutes until the eggplant is soft.
Баклажан промойте проточной водой, отожмите от лишней жидкости и присоедините в сковороду к овощам. Перемешайте овощную смесь и продолжайте обжаривать ее в течение 2-3 минут, периодически помешивая овощи. Далее добавьте в сковороду нарезанный кубиком помидор, посыпьте блюдо базиликом, перемешайте его и накройте сковороду крышкой. Тушите блюдо на медленном огне в течение 15-20 минут до мягкости баклажана.
While the vegetables are stewing, boil the pasta in a pan of salted water according to the instructions on the package. When the pasta is ready, transfer it to the pan with the vegetables, stir the dish and serve.
Пока тушатся овощи, отправьте отвариваться макароны в кастрюлю с подсоленной водой согласно инструкции на упаковке. По мере готовности макарон переложите их в сковороду к овощам, перемешайте блюдо и подавайте к столу.
Serve hot pasta stewed with aromatic vegetables in a frying pan, garnishing the dish with grated cheese and finely chopped fresh parsley.
Макароны, тушенные с ароматными овощами на сковороде, подавайте в горячем виде, украсив блюдо тертым сыром и мелкорубленной свежей зеленью петрушки.