Measure the flour and sift into a separate bowl. Peel the zucchini from skin and seeds, wash and grate on a coarse grater, wait 10 minutes and squeeze thoroughly. Peel the garlic and pass through a press. Wash the dill under running water, dry and chop.
Муку отмерьте и просейте в отдельную миску. Кабачок очистите от кожи и семян, помойте и натрите на крупной терке, подождите 10 минут и тщательно отожмите. Чеснок очистите от шелухи и пропустите через пресс. Укроп помойте под проточной водой, обсушите и измельчите.
In a deep bowl, mix grated zucchini and egg. Add the garlic there and mix everything thoroughly until all the ingredients are completely moistened. Gradually add flour one spoon at a time and mix well. Finally, add chopped dill and salt to taste. Bake the pancakes in a preheated frying pan, frying for 5 minutes on each side.
В глубокой миске смешайте натертый кабачок и яйцо. Добавьте туда чеснок и все тщательно перемешайте, до полного увлажнения всех ингредиентов. Постепенно всыпайте муку по одной ложке и хорошо вымешивайте. В завершении добавьте измельченный укроп и посолите по вкусу. Выпекайте оладьи на разогретой сковороде, обжарив в течение 5 минут с каждой из сторон.
Serve the zucchini pancakes with sour cream and garnish with chopped herbs.
Подавайте кабачковые оладьи к столу со сметаной, украсив рубленной зеленью.