Thoroughly wash, peel and coarsely chop all vegetables. Prepare lids and sterilize jars for storing caviar. Prepare a baking sleeve, a baking sheet and turn on the oven to heat up.
Тщательно помойте, почистите и крупно нарежьте все овощи. Подготовьте крышки и простерилизуйте банки для хранения икры. Подготовьте рукав для запекания, противень и включите духовку на разогрев.
Place all the vegetables in a roasting bag, release all the air, seal and bake in the oven at 200°C for 60 minutes.
В рукав для запекания положите все овощи, выпустите весь воздух, завяжите и запекайте в духовке при 200 °C в течение 60 минут.
Remove the baked vegetables from the sleeve. Peel the tomatoes and place the pulp in a deep saucepan with the remaining vegetables. Grind the vegetables with an immersion blender until smooth, add sugar, salt, vegetable oil and bring to a boil over medium heat. Turn off, add vinegar and stir.
Запеченные овощи достаньте из рукава. С томатов снимите кожицу и переложите мякоть в глубокую кастрюлю с остальными овощами. Измельчите овощи погружным блендером до однородной консистенции, добавьте сахар, соль, растительное масло и на среднем огне доведите до кипения. Выключите, добавьте уксус и перемешайте.
Transfer the hot squash caviar into the prepared jars, screw the lids tightly and place in a warm place until they cool completely.
В подготовленные банки переложите горячую кабачковую икру, крепко закрутите крышки и поставьте в теплое место до полного остывания.
Place squash caviar in transparent caviar bowls, sprinkle with spicy spices, fresh herbs and serve.
Выложите кабачковую икру в прозрачные икорницы, посыпьте пряными специями, свежей зеленью и подавайте к столу.