Cut large vegetables into smaller pieces. Wash and peel the champignons, cut into quarters. Preheat the oven to 200 degrees.
Крупные овощи порежьте на более мелкие кусочки. Шампиньоны помойте и почистите, порежьте на четвертинки. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Place vegetables in portions on each piece of parchment. Season them with lemon juice and lemon zest, a mixture of French herbs, salt, pepper and olive oil, and sprinkle with a pinch of brown sugar. Fold the edges of the parchment over both sides and twist. Place the envelopes on a baking sheet and bake in a preheated oven for about 10-20 minutes. The dish is ready.
Выложите овощи порционно на каждый кусочек пергамента. Приправьте их лимонным соком и цедрой лимона, смесью французских трав, солью, перцем и оливковым маслом, присыпьте щепоткой коричневого сахара. Края пергамента заверните с двух сторон и закрутите. Выложите конверты на противень и запекайте в разогретой духовке около 10-20 минут. Блюдо готово.
Serve the finished dish hot with a little olive oil, and also serve the vegetables with sauce: tomato or pesto.
Подавайте готовое блюдо горячим немного сбрызнув оливковым маслом, а так же подайте к овощам соус: томатный или песто.