Wash and dry the onions, peel them. Prepare a frying pan.
Репчатый лук помойте и просушите, очистите от шелухи. Подготовьте сковороду для жарки.
In a dry frying pan, fry the pasta until golden brown, stirring lightly for 7-8 minutes. Place pasta in a bowl. Finely chop the onion and fry in vegetable oil until golden brown, stirring for 3-4 minutes. Add the pasta to the onion, salt and pepper and mix thoroughly.
На сухой сковороде обжарьте макароны до золотистого цвета, слегка помешивая 7-8 минут. Пересыпьте макароны в миску. Мелко нарежьте лук и обжарьте до золотистого цвета на растительном масле, помешивая 3-4 минуты. Добавьте макароны к луку, посолите, поперчите и тщательно перемешайте.
Pour boiling water over pasta. The water should completely cover them. Cover with a lid and cook for 7-10 minutes until done. All the water should be absorbed into the pasta. The dish is ready!
Макароны залейте кипятком. Вода должна их полностью покрывать. Закройте крышкой и варите 7-10 минут до готовности. Вода должна вся впитаться в макароны. Блюдо готово!
When serving, garnish the pasta with fresh herbs and grated cheese. Serve in wide bowls. Bon appetit!
При подаче украсьте макароны свежей зеленью и тертым сыром. Подавайте порционно в широких тарелках. Приятного аппетита!