Measure and prepare all ingredients in advance.
Заранее отмерьте и подготовьте все ингредиенты.
Melt the sugar in warm water and leave to steep for a few minutes. Add flour and mix thoroughly, adding vegetable oil. Knead the dough, cover it with a towel and leave for an hour in a warm place.
В теплой воде растопите сахар и оставьте настаиваться на несколько минут. Добавьте муку и тщательно перемешайте, добавив растительное масло. Замесите тесто, накройте его полотенце и оставьте на час в теплом месте.
Divide the dough into two parts, roll the sausage, cut it into even pieces. Form the pieces into round buns. Place the buns on parchment paper and steam for 10 minutes.
Разделите тесто на две части, скатайте колбаску, нарежьте ее на ровные кусочки. Из кусочков сформируйте круглые булочки. Поместите булочки на пергамент и поставьте готовиться в течение 10 минут на пару.
Serve mantou on a beautiful tray hot with soups or main courses.
Подавайте маньтоу на красивом подносе горячими к супам или вторым блюдам.